Sissi na semináři u Tamás Tráj

Agility seminář s Tamás Tráj

Se sissi jsme se zúčastnili semináře u úspěšného maďarského závodníka a rozhodčího Tamáse Tráje, který píská velké závody a pořádá tréninkové semináře napříč celou Evropou.

Tamás Tráj je maďarský trenér, reprezentant a mezinárodní rozhodčí. Agility se věnuje od roku 2001. Maďarsko reprezentoval na mnohých EO a MS, je maďarským mistrem republiky. Od roku 2012 je rozhodčím, často posuzuje závody také u nás v ČR a v roce 2021 bude posuzovat mistrovství České republiky. Trénink byl vedený v angličtině.

8.9.2021 Čerčany – Tachyon Arena

Trenér: Tamás Tráj

Seminář byl velmi zajímavý a odnesli jsme si z něj spoustu poznatků a motivace do další práce. Poprvé byl vidět potenciál, který Sissi v sobě má a bylo až neuvěřitelné sledovat co všechno již zvládá a dokáže s trochou pomoci a správným vedením na takto těžkých sekvencích a takto velkých vzdálenostech. Bylo to úžasné běhat s ní a sledovat to její neskutečné nasazení a chuť pracovat. Tamás byl velmi klidný a podnětný trenér … všechny jeho postřehy byly přesné a jím navržené postupy vedly k pokroku v tréninku.

Byl to náš první seminář který jsme absolvovali u zahraničního trenéra a navíc vedený v angličtině. A věřím že nebyl poslední. Neskutečně jsme si to se Sissi užili a těšíme se na příště.

Čtěte dál

PředchozíDalší